27 sep. 2022

KRIJG EEN STIJLVOLLE VUURSCHAAL

Hou je van tegels met een natuurlijke look-and-feel? Dan moet je nu bij Tyles zijn! Van 1/10 tot en met 30/11 vind je in de showrooms van de Tyles Expert in je buurt en in de Tyles Flagship Store in Zellik (Brussel) een uniek aanbod én krijg je er een warme extra bovenop.

Zoek een showroom

KRIJG EEN STIJLVOLLE VUURSCHAAL

Actiemaanden bij Tyles

Wat mag je verwachten? Bij aankoop van min. 1500 euro aan tegels doen we je een stijlvolle vuurschaal cadeau. Zo worden de herfstavonden straks, buiten bij het vuur, extra gezellig. Wil je er ook een warme herfst van maken?  Kom zeker langs tijdens de actiemaand en bestel vóór 30 november 2022 je favoriete tegels.  

Maak een afspraak

Is dit ook iets voor jou?
28 okt. 2022

Hoe kies je de perfecte tegel?

Het kiezen van de juiste tegel hangt van veel zaken af. Liggen de look en kleur vast? Dan is het belangrijk om ook een weloverwogen keuze te maken inzake het formaat, de vorm en het legpatroon. Het zijn bepalende factoren die een wereld van verschil maken.

Lees meer
09 mei. 2022

3 topideeën voor de ideale badkamer

Natuur, luxe en harmonie. De badkamer van vandaag is een pure wellnessruimte die mooi in lijn ligt met de rest van je interieur. We leggen je hier uit hoe je dat precies voor mekaar krijgt en welke tegels je ervoor nodig hebt. Voor meer inspiratie ben je van harte welkom in onze showrooms.

Lees meer
06 apr. 2022

SUCCESVOLLE TEGELJACHT IN 5 STAPPEN

De juiste tegel vinden is een hele opgave. Dat weten we. Volg deze 5 stappen en succes is verzekerd!

Lees meer

Delen

Vorig bericht Volgend bericht Terug naar overzicht